Referenser
SvFF, Svenska Fotbollsförbundet,
där jag är Fyscoach till domarna i Skåne/Blekinge Herrar samt Damer Elit för hela Sverige. Jag håller i utbildningar och träningsseminarium för dem samt följer deras årliga träningsplanering för att de ska prestera så bra som möjligt när de utför sitt jobb på fotbollsplanen.

I det arbetet håller jag även i löptester, som varje enskild domare måste klara för att få döma på planen. Det följer regler som är uppsatta av UEFA och FIFA.


SISU/Skåneidrotten
– föreläsningar gällande ett arbetsmaterial jag tagit fram som handlar om Prestations- och skadefri träning.

Materialet inriktar sig till såväl den enskilde individen som till lagsporter inom de flesta idrotterna.
Testimonials
Stacks Image 161
"Jag har tränat för Peter i 20 veckor nu och jag vill bara fortsätta. PT-träningen är det roligaste passet i veckan, trots att det är det jobbigaste.
Från början hade jag målet att få motivationen till att träna regelbundet samt att få en bättre hållning, vilket jag rätt snabbt uppnådde. Hållningen var det mycket jobb med i början, men nu behöver jag inte ens tänka på att spänna till magen för att avlasta ryggen. Målet nu är att få balans i träning och kost, vilket Peter hjälper mig mycket med.
Ett tag fick jag skriva kostdagbok, och bara att få skriva ner vad jag äter gör att man skärper sina matvanor, att sedan skicka det till Peter betydde att jag var tvungen att äta perfekt. För mig skapade detta nya vanor. Jag har lärt känna min kropp mycket bättre än tidigare tack vare Peter. Jag vet vad min kropp mår bra av att äta och om jag mår dåligt någon dag, då vet jag ofta varför.
Peter har även hjälpt mig att kontrollera mina känslor, vilket att gjort att gymmet har blivit min fristad. Här kan inga känslor förstöra att riktigt bra träningspass, på gymmet är det bara jag och min kropp som är i fokus och det känns helt fantastiskt. Förutom allt detta så är jag mycket piggare på dagarna, jag vaknar med energi i kroppen och sover gott om natten, mycket tack vare träningen.

Tack så mycket Peter!"

Johanna Westerdahl
Student
Stacks Image 163
Stacks Image 498