Kostrådgivning
Idag är det många som äter väldigt fel utan att själv veta om det. Kosten är mer än bara mat. Det är även en mycket social del av vårt liv och därför är det också extra viktigt att veta vad det är man stoppar i sig och hur mycket.

Som det ser ut idag, äter svensken alldeles för mycket fett i kosten och än värre ser det ut på helgerna. Då anser man sig kunna ”unna” sig något extra. Självklart ska man kunna det, men då måste man verkligen se till så att man sköter kosten under vardagarna samt att man ser till att röra på sig regelbundet.

Även många som tränar äter fel. Det gäller även de som tränar hårt och målinriktat. Det gäller att känna till alla näringsämnens roll i kosten, när man ska inta dem och i vilken mängd. Vad kan man äta under en dag utan att bli överviktig? Hur ska man äta när man hårdtränar?

Jag hjälper dig att ta fram ett kostprogram som passar just dig. För att få det så exakt som möjligt, så att de passar just dig, kan jag även erbjuda en kalipermätning, d v s jag mäter ditt underhudsfett samt gör en skelettmätning. Därefter räknar jag fram ditt individuella kaloribehov med hänsyn till hur aktiv du är.

Du får väl planerade måltider som är beräknade efter just dina mål/din vikt, för att ge dig just den sammansättningen av protein, kolhydrater och fett som du behöver. Jag har arbetat som kock i ca 10 år och kan därför ge många bra tips på recept och råvaror.
Stacks Image 442

Sunda kostråd behöver inte innebära tråkig mat i vardagen!